ОСТАННІ НОВИНИ

За перевезення саджанців дерев у «швидкій» на Львівщині звільнили водія і фельдшера  

|

khmelnik-dopomoga

За використання службового транспорту – карети швидкої медичної допомоги – не за призначенням директор Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Юрій Пацюрко звільнив фельдшера і водія пункту екстреної медичної допомоги «Зимна Вода». Про це Львівському порталу повідомила прес-служба Львівської ОДА.

«6 травня надійшло повідомлення від дописувачів соціальної мережі про використання автомобіля швидкої медичної допомоги для перевезення саджанців дерев. За дорученням директора департаменту Богдана Чечотки адміністрація Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф (ЛОЦЕМДМК) провела службову перевірку за вказаним фактом», – йдеться у повідомленні.

За результатами перевірки, зі займаних посад були звільнені фельдшер і водій пункту екстреної медичної допомоги «Зимна Вода».

Також у департаменті нагадали, що в 2015 році усі бригади екстреної медичної допомоги обладнають засобами GPS-навігації. Це дасть змогу постійно відстежувати рух і місцеперебування усіх бригад із центральної диспетчерської.

Ілюстрація: hm.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *