ОСТАННІ НОВИНИ

Терористи продовжують обстрілювати позиції української армії з важкої зброї

|

терористи стріляють

З 18:00 7 травня бойовики в ході обстрілів позицій українських військ знову активно використовували важке озброєння. Про це йдеться в повідомленні прес-центру штабу АТО на сторінці в Facebook, передає кореспондент Львівського порталу.

“На Донецькому напрямку незаконні збройні формування обстріляли з мінометів заборонених калібрів позиції українських військ поблизу населених пунктів Піски, Гранітне, Опитне, Авдіївка”, – заявили в штабі.

З автоматичного гранатомета і стрілецької зброї були обстріляні сили АТО в районі Опитного і шахти Бутівка.

На Маріупольському напрямку точкою дотику залишається населений пункт Широкино. Тут бойовики застосовують 122 міліметрову артилерію і міномети калібру 82 міліметри.

Ці ж види зброї противник застосовував під час обстрілів українських позицій в районі населених пунктів Богуславське, Новгородське, Червоний Орач, Широка Балка. У населеному пункті Ленінське бойовики вели вогонь з танка.

У районі Станиці Луганській і Щастя працювали снайпери бойовиків.

Крім того, найманці продовжують використовувати безпілотні літальні апарати. Всього українські підрозділи зафіксували 22 безпілотники в напрямку населених пунктів Жолобок, Кримське, Маріуполь, Широкино, Михайлюки, Тепле, Новобахмутівка, Верхньторецьке та інших.

“На звільнених територіях Донецької та Луганської продовжують працювати військові сапери, які розміновують поля, дороги”, – додали в штабі АТО.

Фото: соціальні мережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *