ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові зірки шоу-бізнесу стануть офіціантами

|

кельнер

У Львові 21 травня відзначатимуть щорічний День кельнера, на який планують запросити зірок шоу-бізнесу. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Гасло цьогорічного свята офіціантів – «Подаруй кельнеру квітку!»

«Це наше ноу-хау – лише у Львові відбувається таке свято,  до того ж – відбувається стабільно щороку, щоразу більше і більше людей долучається до нього. Результат тієї уваги, яку ми приділяємо галузі ресторанного господарства, у тому, що сфера ресторанного господарства дедалі глибше сприймають як візитку Львова – так само, як і архітектура», – зазначають організатори свята.

Ідейний натхненник свята, ресторатор Вардкес Арзуманян ділиться планами на майбутнє – прагне надалі не просто розвивати такі святкування у Львові, а й поширити досвід на всю Україну.

«Приємно, що сьогодні про це свято знають не лише тут. І дуже хотілося б звернутись до колег в Україні – щоб цей день став святом не тільки для львівських кельнерів, щоб в інших містах взяли приклад зі Львова або ж просто відпускали своїх працівників на цей день на наше святкування», – зазначає Вардкес Арзуманян.

Цікаво, що офіціантами в ресторанах Львова працюватимуть не лише власники закладів, а й зірки шоу-бізнесу. Зараз організатори свята домовляються про участь з відомими співаками, теле- та радіоведучими. Уже погодились на день стати кельнерами професор Олександр Фільц, культуролог Олесь Дзиндра, бізнесмен та співвласник компанії Softserve Тарас Кицмей, тривають перемовини з «Піккардійською Терцією», Олександром Божиком та іншими.

«Професія кельнера є дуже важливою для Львова, її однозначно потрібно популяризувати», – розповів радіоведучий Андрій Чемес, який у День кельнера також спробує себе у ролі офіціанта. Зізнається – певний час вже працював кельнером – щоправда, не у Львові, а в Нью-Йорку, в рамках студентської програми

Долучаться до відзначення Дня кельнера й інші журналісти, зокрема – Володимир Беглов та ведучий радіо «Люкс» Андрій Жолоб, який працюватиме барменом у «Бігос-пабі», тощо.

Відтак, організатори дійства закликають львів’ян та гостей міста, які 21 травня завітають у ресторани та кав’ярні, подарувати своєму кельнеру або кельнерці весняну квітку, подякувавши таким чином за їхню працю.

Фото: http://tvoemisto.tv/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *