ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові кипить робота над впровадженням електронного квитка

|

1 Електронний квиток

У Львові кипить робота над впровадженням електронного квитка для проїзду в громадському транспорті. У мерії рішуче налаштовані дізнатися більше про пасажиропотоки та прибутки перевізників. Про це у коментарі Львівському порталу повідомила начальник юридичного управління Львівської міської ради Гелена Пайонкевич.

За словами Г. Пайонкевич, робоча група активно займається питаннями впровадження електронного квитка.

«Уже відбулось попереднє розкриття пропозицій. Наразі їх опрацьовують. У нас виникає питання пасажиропотоку та дублювання маршрутів. І наскільки велика чи мала вартість проїзду достеменно невідомо, адже ми не бачимо реальних прибутків перевізників. Без електронного квитка прибутки залишаються у тіні», – зауважила вона.

Водночас, головний юрист міста також пообіцяла, що питання впровадження електронного квитка є дуже важливим і місто зробить усе можливе, аби він з’явився.

«Куди люди їздять? Яка маса людей? Завдяки даним електронного квитка ми зможемо збільшувати чи зменшувати кількість автобусів, коригувати маршрути та ставити нові вимоги перевізникам», – повідомила Гелена Пайонкевич.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *