ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині сплеск збуту наркотиків

|

У першому кварталі цього року працівники міліції Львівщини виявили майже удвічі більше фактів збуту наркотиків, ніж торік. 34 особам було оголошено підозри у скоєнні злочинів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУМВС України у Львівській області.

За словами начальника управління боротьби з незаконним обігом наркотиків на Львівщині Володимира Білоуса, більшість дилерів притягнуто до відповідальності за збут субітексу. У решти виявлено марихуану, макову соломку та «ширку».

«До прикладу, у Червонограді нашими працівниками задокументовано організовану злочинну групу у складі трьох громадян, в яких вилучено майже чотири з половиною кілограми меленої макової соломки. Зловмисники самостійно виготовляли «ширку» у власному приміщенні, яке одночасно використовували під притон та збували засіб «кайфу» наркозалежним особам. Так званим баригам доведено 36 фактів продажу наркоти. Загальний дохід спільників сягнув трьох десятків тисяч гривень. Усі затримані є наркозалежними та раніше судимими за збут цих засобів», – повідомив він.

Також, нещодавно у Самборі затримали місцевого мешканця під час закупівлі трьох з половиною кілограмів марихуани (канабісу). А співробітниками карного розшуку Радехівського райвідділу внутрішніх справ було зупинено автомобіль, в якому місцевий житель перевозив майже чотири кілограми марихуани. Спритники планували реалізувати наркотики на території району.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *