ОСТАННІ НОВИНИ

ДАІ почала штрафувати водіїв за немиті маршрутки

|

рейд_1 У Львові працівники Державтоінспекції та журналісти провели спільний і неочікуваний для автоперевізників рейд міськими маршрутками. Як повідомили Львівському порталу у відділі Державтоінспекції міста Львова, характерні недоліки у технічному стані пасажирських автобусів інспектори помітили одразу ж на одній з кінцевих зупинок.

Зокрема, в автобусів були несправні шини та численні тріщини вітрового скла у зоні дії склоомивачів, у деяких транспортних засобів зафіксували пошкодження кузова.

рейд_2Окремо працівники ДАІ відзначили незадовільний санітарний стан транспортних засобів, у яких перевозять пасажирів у Львові. У більшості оглянутих маршруток було насмічено у салоні та забруднено сидіння.

Та найбільше вразило інспекторів технічне пошкодження підлогового покриття в одному з автобусів. Знаходилося воно одразу ж біля пасажирського сидіння та могло призвести до травмування людей.

рейд_3За даними відділу Державтоінспекції міста Львова, усі автобуси, в яких виявили порушення, зняли з маршрутів та скерували в автопарк. Водіїв, які керували несправними транспортними засобами, притягнули до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу.

Фото: ДАІ Львова

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *