ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові впроваджують рольові ігри. Бавилися в засідання ООН

|

ООНУ Львові делегати зі всієї України моделювали роботу Організацій Об’єднаних Націй. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі  Львівської ОДА.

У Львові вперше у Західній Україні імітували роботу ООН. Захід присвятили 70-річчю входження України до цієї організації.

“Львівська Модель ООН” – це освітньо-рольова гра, в якій учасникам запропонували відчути себе дипломатами різних країн, які мають вирішити певні глобальні проблеми. Цього разу учасники моделювали діяльність трьох комітетів: Ради Безпеки ООН, Ради ООН з прав людини, Економічної та Соціальної Ради.

Участь у заході взяли 94 делегати зі всієї України.

“Поставтеся серйозно до ваших обов’язків тут під час цієї програми. Адже на вас лежить відповідальність, щоби ви зробили максимально все від вас залежне, щоби ви перейнялися природою ООН, зрозуміли важелі впливу організації, і задіяли себе у користуванні цими важелями”, – звернувся під час відкриття заходу до учасників проректор УКУ Мирослав Маринович.

Головне завдання, що поставили перед собою організатори – навчити молодих людей, які в майбутньому мріють стати дипломатами, політиками чи лідерами, правильно доносити свою думку, вдосконалити ораторське мистецтво, показати особливості глобальної політики, дотримуючись реальних правил та процедур.

Довідка:

Модель ООН – гра, що вже багато років відбувається у всьому світі, а у 2009 році відбулася перша Глобальна Модель ООН.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *