ОСТАННІ НОВИНИ

Мама бійця дякує львівським дітям та волонтерам за збережене життя сина

|

160 A ГоловнеМама бійця, який впродовж року воював на Луганщині, висловлює подяку львівським дітям та волонтерам, завдяки яким її син повернувся із зони АТО живим. Жінка звернулась до Львівського порталу з проханням допомогти їй донести слова подяки.

«Сьогодні перебирала речі сина, який демобілізувався, розкладала все по місцях і натрапила на пакунок, а там – скарб. Милі Аничка Мельник та Аринка (6 років) зі Львова, дякую вам за підтримку наших воїнів, розчулили до сліз. Мій син береже ваші малюнки та вироби. Щиро дякую і низький вам уклін. Мама бійця», – написала жінка.

161 A

Її син, Олександр Яремаченко з Києва був стрілком і санітаром. Він пішов воювати у березні 2014 року, пробув в зоні бойових дій рік – до березня 2015 р. Був у різних місцях на Луганщині. Також мати висловлює щиру вдячність львівським волонтерам.

162 A

«Волонтери з групи Сергія Глотова з перших днів допомагали бійцям в скрутній ситуації. Особиста подяка нашим маленьким патріотам України, які підтримують наших хлопців і додають їм натхнення і сміливості захищати нашу Батьківщину, низький уклін всій громаді Львова, людям, які не пошкодували для наших воїнів останнього і підтримали їх. Скажу відверто: без них наша армія не витримала б. Це все: їжа, гігієнічні предмети, каримати, спальники, прилади нічного бачення, генератори, все буквально все… А також надихала турбота маленьких львів’ян, які приклали всі свої зусилля й своїми подарунками та малюнками надавали натхнення їм, віру в те, що їх чекають не тільки рідні, а й маленькі невідомі патріоти України», – додала мати бійця.

165A

164 A

163A

 

Фото:  facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *