ОСТАННІ НОВИНИ

Націоналісти відбили у комуністів бажання марширувати Хрещатиком

|

Сьогодні, 1 травня, більше сотні націоналістів зібралися о 9-ій годині на Бессарабській площі в Києві, щоби завадити комуністам пройтися ходом центральною вулицею столиці, повідомляє Львівському порталу прес-служба Київської міської організації ВО «Свобода».

На місці, де свого часу стояв пам’ятник Леніну і впродовж багатьох років комуністи збиралися з прапорами і георгіївськими стрічками, цього разу майоріли державні прапори та прапори Всеукраїнського об’єднання «Свобода».

Керівник Київської міської організації «Свободи» Андрій Мохник зазначив: «Активні публічні і непублічні дії націоналістів змусили комуністів відмовитися від своїх планів і багаторічної традиції марширувати Хрещатиком. Після повалення пам’ятника Лєніну на Бесарабській площі жодні комуністичні шабаші в центрі столиці не можливі. Ми і надалі будемо боротися за те, аби комунізм було засуджено і заборонено, щоб вся Україна була очищена не тільки від окупантів але й від окупаційної символіки: пам’ятників, назв вулиць та инших символів. Переконаний, новина, що ми завадили можливості комуністів марширувати Хрещатиком, підніме бойовий дух наших хлопців на Сході».

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *