ОСТАННІ НОВИНИ

Західні прикордонники не пустили в Україну росіян та сербів

|

На ділянці Західного кордону у період травневих свят особливу увагу прикордонники звертатимуть на громадян з Російської Федерації та балканських країн. Про це сьогодні під час брифінгу повідомив помічник начальника Західного регіонального управління Держприкордонслужби України, підполковник Володимир Шеремет, передає кореспондент Львівського порталу.

140505 Мостиська зміни в законодавствіВолодимир Шеремет розповів, що протягом доби західний кордон перетинає близько 50 громадян Росії. “Це вихідці з України, які мають російське громадянство. Усі вони начебто повертаються з заробітків із країн Європи. Але далеко не у всіх мета поїздки відповідає дійсності. До прикладу, вони кажуть, що їдуть до Тернополя, але під час перевірки з’ясовується, що це не так”, – зазначив він.

Тому, як наголосив В.Шеремет, прикордонники особливу увагу звертатимуть на паспортні документи цих подорожуючих, на мету їхньої поїздки, а також на наявність відповідної суми коштів.

Прикордонник також повідомив, що з початку цього року стражі кордону не пустили в Україну 48 громадян Росії та 11 громадян Сербії. А за весь минулий рік таких осіб було близько 300. За словами Володимира Шеремета, у цих людей заявлена мета поїздки до України не відповідала дійсності, а деякі з них не мали із собою грошей, тож їм відмовили у перетині українського кордону.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *