ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові затримали інтернет-продавця ртуті

|

Rtut Працівники управління боротьби з незаконним обігом наркотиків ГУМВС України у Львівській області отримали оперативну інформацію, що у Львові чоловік намагається через мережу-інтернет продати отруйну речовину – ртуть. Зловмисника затримали, завдяки оперативним заходам, просто на вулиці. Про це Львівському порталу повідомила  прес-служба ГУМВС України у Львівській області.

Чоловіка затримали 27 квітня на одній з вулиць міста, коли він намагався продати 500 грамів речовини, яка схожа на ртуть. Продавцем отруйної речовини виявився 41-річний безробітний львів’янин.

«Вартість 500 грамів ртуті на «чорному ринку» стаRtut2новить близько 3600 гривень. Цю речовину ми у нього вилучили та скерували на експертизу», – розповів начальник УБНОН ГУМВС України у Львівській області підполковник міліції Володимир Білоус.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.321 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення, пересилання, зберігання з метою збуту або збут отруйних чи сильнодіючих речовин або отруйних чи сильнодіючих лікарських засобів) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк від трьох до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Фото: ГУ МВС у Львівській області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *