ОСТАННІ НОВИНИ

У львівському  «Київстарі» вже запустили 3G-інтернет. Як це працює

|

384677033Компанія «Київстар» запустила 3G Інтернет в головному львівському офісі та планує найближчим  часом зробити його доступним для львів’ян. Про це на прес-конференції з приводу тестування нової технології повідомили її львівські впроваджувачі, інформує кореспондент Львівського порталу.

Працівники львівського офісу вже не перший тиждень користуються технологією 3G, закачують програми, переглядають відео та хизуються великою швидкістю. Наразі компанія отримала дозвіл на впровадження 3G лише у межах одного свого  приміщення, та, за словами директора з розвитку та супроводу регіональної інфраструктури Святослава Гнатіва, вже зовсім скоро всі українці зможуть долучитися до нашумілої технології. «У нас є міжнародні консультанти, які впроваджували 3G в інших країнах, і ми користуємося їхніми порадами. Тому спочатку швидкісний Інтернет отримають великі міста, а на перспективу ми маємо план розвитку і в менших», – зазначив посадовець.

до КиївстаруУ «Київстарі» запевняють: усі користувачі 3G зможуть без перешкод завантажувати файли, переглядати відео в якості HD та швидко передавати будь-які дані.

Втім, довгоочікуваний швидкісний інтернет буде доступний не всім. Як повідомив. Святослав Гнатів, найбільшу швидкість передачі даних отримають лише користувачі найсучасніших смартфонів. «Чим новіше покоління телефонів, тим більша буде швидкість.  Так що, в залежності від того, який телефон, який виробник, які можливості – швидкість буде різною, бо це все впливає», – зазначив він.

Чутливим 3G буде і до інших факторів: до пересування (в автомобілі швидкість буде «стрибати»), до кількості користувачів, до віддаленості від базової станції. Найбільше 3G-інтернет буде залежати від покриття, тому жителі області не так сильно відчуватимуть силу нового блага цивілізації, як містяни.

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *