ОСТАННІ НОВИНИ

Розвідники бойовиків на завдання їздять на громадському транспорті – Тимчук

|

Серед бойовиків фіксуються конфлікти, у Донецьку проводять «навчання» у житлових кварталах з перестрілками. Про це  на своїй сторінці у Facebook повідомив керівник групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук з посиланням на оперативні дані, інформує кореспондент Львівського порталу.

«Фіксуються конфлікти між бойовиками в Калинівці. Кілька днів тому місцева «військова комендатура» затримала 4-х бойовиків з «армії ДНР» за мародерство. Три дні тому бойовики з того ж формування «ДНР» відбили арештованих мародерів, у результаті перестрілки був застрелений представник «комендатури», – повідомив Тимчуку.

«У зв’язку із цим протягом останніх 3-х днів представники «комендатури» проводили впізнання нападників, у результаті чого виникла перестрілка (загинули ще двоє бойовиків «ДНР» і 1 співробітник «комендатури»)», – додав Тимчук.

За його словами, у Донецьку бойовики регулярно влаштовують «навчання» у житлових кварталах з використанням стрілецької зброї й гранатометів РПГ, що викликає різке неприйняття в місцевих жителів.

«У Київському районі Донецька відзначається зросла кількість артилерії бойовиків, розгорнутої у кварталах району. Через обмеження в розподілі палива, введені командуванням терористів у Донецьку, розвідувальні групи бойовиків їздять «на завдання» на громадському транспорті», – додав він

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *