ОСТАННІ НОВИНИ

Громаді Львова повернуть земельну ділянку за 9 млн грн.

|

Рішенням господарського суду Львівської області задоволено позов прокурора Личаківського району міста Львова в інтересах Львівської міської ради про розірвання договору оренди земельної ділянки на вулиці Б.Хмельницького, загальною площею 1,88 га за 9 млн грн, яка надавалася приватному підприємству для будівництва та обслуговування готелю і торгово-сервісного центру. Про це Львівському порталу повідомили у прокуратурі Львівської області.

Підставою розірвання договору стало те, що зазначена фірма систематично не сплачувала орендну плату за користування цією територією (останнє надходження коштів відбулося ще на початку 2012 року), заборгувавши до міського бюджету більше 1,3 млн грн.

Крім того, на земельній ділянці з часу передачі її в оренду не розпочиналося будь-яких будівельних робіт, що згідно із законодавством та умовами договору є підставою для дострокового його розірвання.

Оцінивши всі докази, надані прокурором та позивачем, суд дійшов до висновку про обґрунтованість позову, а відтак постановив витребувати зазначену ділянку з користування недобросовісного орендаря та повернути її громаді міста.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *