ОСТАННІ НОВИНИ

У квітні субсидій забажали 11 тисяч львів’ян

|

Працівники відділів соціального захисту  у квітні прийняли вже понад 11 тисяч заяв про призначення субсидії. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

З поданих заяв  майже 7,5 тис. стосуються питання призначення субсидії за новими спрощеними умовами. Рішення по таких заявах прийматиметься у травні.

Кількість звернень за субсидіями у квітні майже у 3,5 рази більша, ніж у попередньому місяці.

Починаючи з 15 квітня, до районних відділів соціального захисту звернулося вже 11 тис. 51 сім’я, з них 7 326 – це заяви, які розглядатимуться з 1 травня 2015 року.

Навантаження на працівників відділів соціального захисту величезне. Мешканці телефонують, звертаються особисто з питаннями різного роду. Найчастіше виникають питання щодо того, як правильно заповнити заяву та декларацію. На звороті заяви, яку роздали, чітко вказано, що треба записувати у кожній графі», – пояснила начальник відділу пільг, соціальних допомог та компенсаційних виплат управління соціального захисту Леся Дронь.

Нагадуємо, у відділах соціального захисту працюють телефонні гарячі лінії, зателефонувавши за якими, можна отримати інформацію щодо житлових субсидій, в тому числі й порядку заповнення бланків заяви та декларації, а також записатись на прийом на бажані день та годину. Разом з тим, записатись на прийом можна і через мережу Інтернет, зайшовши на сайт управління соціального захисту «Львів соціальний»: social.lviv.ua. 

Фото:  ru.golos.ua