ОСТАННІ НОВИНИ

В онлайн-продаж надійшли квитки на фестиваль «Флюґери Львова»

|

У продажі з’явилися квитки на головний весняний фестиваль міста «Флюґери Львова», що відбуватиметься 1-3 травня у спеціально відведено дворику Львівської Ратуші. Придбати квитки онлайн уже від сьогодні можна на сайті компанії 2Event. Про це Львівському порталу повідомили організатори фестивалю.

Онлайн-продаж триватиме до 30 квітня включно. Вартість квитків, придбаних заздалегідь, – 50 гривень/день. Під час самого фестивалю квитки коштуватимуть 100 гривень/день.

Крім цього, в усіх відвідувачів є можливість придбати абонемент на 3 дні фестивалю та проект «Прокидання з Харковом» (разом – 4 концертні програми). Вартість абонемента – 160 гривень.

Незабаром у продаж надійдуть також звичайні, паперові квитки, які можна буде придбати за готівку у Мистецькому об’єднанні «Дзиґа» (вул. Вірменська, 35, галерея).

Нагадаємо, «Флюґери Львова» відбудуться у нашому місті уже втринадцяте. Цього року участь у фестивалі візьмуть команди з Ірландії, Угорщини, Італії, Польщі, Норвегії, Німеччини і, звісно, України (зокрема, до Львова приїдуть музиканти з окупованого Криму, зі звільнених територій Сходу, а традиційні «Прокидання…» цього разу влаштовують артисти з Харкова).

Фото: archive.mjoy.ua