ОСТАННІ НОВИНИ

Ватерполісти «Динамо» готуються приміряти лаври чемпіонів України

|

Обігравши головного суперника у боротьбі за золоті медалі харківський «Слобожанець», ватерполісти львівського «Динамо» зробили величезний крок до чергового чемпіонства. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі команди.

У головному матчі з’їзного туру у Харкові команда Ігоря Зінкевича у непростому для себе матчі таки змогла обіграти суперника і святкувати підсумкову перемогу з рахунком 8:6.

Визначальним для обох команд став другий період зустрічі, коли «динамівці» змогли перемогти з рахунком 2:0. В усіх інших періодах було зафіксовано нічийні результати.

Здобувши третю у сезоні перемогу над «Слобожанцем», ватерполісти «Динамо» стали фактично недосяжними для свого суперника.

Розрив «Динамо» від «Слобожанця» складає уже вісім очок. До завершення чемпіонату залишилося два тури. Аби сподіватися на чемпіонство «Слобожанцю», потрібно не тільки обігравати «Динамо» в усіх наступних матчах, а й сподіватися, що львів’яни втратять очки в іграх з іншими командами.

Заключний поєдинок харківського туру ватерполісти «Динамо» проведуть сьогодні, 29 квітня, проти збірної Київської області.

Фото: www.sports.ru