ОСТАННІ НОВИНИ

У Тисовці може з’явитися легкоатлетичний тренувальний стадіон

|

На території навчально-спортивної бази зимових видів спорту Міністерства оборони України «Тисовець» можуть розпочати будівництво стадіону для тренувань легкоатлетів. Створення такої тренувальної бази для українських спортсменів підтримав перший заступник Міністра молоді та спорту України Ігор Гоцул, перебуваючи з робочим візитом на Львівщині. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

Заступник міністра спільно з головою Львівської ОДА Олегом Синюткою, оглянули інфраструктуру НСБ «Тисовець» та провели нараду щодо стратегії її розвитку. Зокрема, вони обговорили перспективні напрямки розвитку цієї бази, яка останні роки розглядалась виключно як центр для зимових видів спорту. Такий вектор було обрано ще й у зв’язку зі спробою України отримати право на проведення Зимових Олімпійських ігор-2022.

У підсумку наради одним із основних напрямків роботи центру визначили підготовку військовослужбовців. Також Олег Синютка запропонував на базі «Тисовець» здійснювати реабілітацію учасників АТО та організувати відпочинок та оздоровлення дітей. Окрім цього, вони розглянули й можливість розвитку інших видів спорту, зокрема й легкої атлетики. 

Фото: galsports.com