ОСТАННІ НОВИНИ

У Стрию засудили грабіжника

|

У Стрию грабіжника засудили до чотирьох років позбавлення волі. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі МВС України.

 За даними відомства, до Стрийського міського відділу міліції, 20 грудня минулого року, звернулася 57-річна місцева мешканка та розповіла, що невідомий чоловік на одній з вулиць міста вирвав з її рук  жіночу сумочку. Серед цінних речей у сумочці  були мобільний телефон, окуляри та інші дрібниці. Важливо те, що сума завданих збитків становила понад 700 гривень.

Того ж дня, працівники сектору карного розшуку Стрийського міськвідділу міліції затримали зловмисника. Ним виявився 29-річний місцевий мешканець. Зауважимо, що молодик вже мав неприємності з законом. Він відбував покарання у місцях позбавлення волі за вчинення низки злочинів, серед яких були пограбування та незаконне заволодіння транспортним засобом.

У судовій залі зловмисник у вчиненому зізнався та розповів, що злочин вчинив у стані алкогольного сп’яніння. Підійшовши до потерпілої зі спини, він вирвав з її рук сумку та почав втікати. Потім забрав з сумки мобільний телефон та ключі, а сумку викинув. Через деякий час його затримали працівники міліції.

Стрийський міський районний суд, врахувавши усі обставини справи, визнав чоловіка винним та присудив йому чотири років позбавлення волі. До цього покарання суд доєднав ще один місяць позбавлення волі, як не відбуту частину покарання  за попереднім вироком.

Фото: altaynews