ОСТАННІ НОВИНИ

«Шахтар» і «Динамо» розписали у Львові мирову

|

Українське «класико» завершилося без забитих голів, але київське «Динамо» зробило ще один крок до першого за три роки чемпіонства. Зігравши на «Арені Львів» внічию з «Шахтарем», команда Сергія Реброва зберегла 5-очковий відрив за п`ять турів до фінішу сезону в Прем`єр-лізі. Про це інформує кореспондент Львівського порталу.

Перший тайм пройшов за невеликої переваги донеччан, однак перший реальний небезпечний момент створили динамівці – Ленс довгим пасом розрізав захист «гірників» і знайшов Кравця, але форварду збірної України не вистачило точності, щоб відправити м`яч у сітку воріт Пятова.

З відповіддю «гірники» не забарилися. Після обрізки, поблизу карного майданчика, Сергія Рибалки, хорошу нагоду, щоб відкрити рахунок мав  Луїс Адріано, але тут на висоті був Олександр Шовковський, який впорався з ударом бразильця.

В цілому ж гра була дуже емоційною, як це завжди буває у таких матчах і проходила на зустрічних курсах, градусу протистоянню підкинули і вболівальники, які у Львові прогнозовано більше підтримували «Динамо» ніж «Шахтар». Через піротехнічне шоу влаштоване фанами киян арбітр матчу Анатолій Жабченко навіть зупинив на декілька хвилин гру.

Міг «Шахтар» і перемагати, за 5 хвилин до фінального свистка після удару Луїса Адріано – м`яч влучив у поперечину.

Та в підсумку жодній з команд не вдалося забити в цей вечір, що зіграло більше на руку «Динамо», яке зберегло не погані шанси на чемпіонство. Дякувати киянам тепер і «Дніпро», яке після сьогоднішнього поєдинку відстає від команди Мірчі Луческу всього на одне очко.

Фото: FCDYNAMO.KIEV.UA