ОСТАННІ НОВИНИ

За ніч у зоні АТО – 21 обстріл, терористи знову задіяли танки й артилерію

|

23 квітня з 18 години до опівночі в зоні АТО у Донецькій і Луганській областях бойовики 21 раз порушували режим тиші. Про це пише пресс-центр АТО на своїй стоінці у соціальній мережі Facebook, інформує кореспондент Львівського порталу.

За даними прес-центру АТО, терористи вели обстріли з важкої артилерії і танків, зокрема, 5 разів застосовував міномети калібром 120 міліметрів.

На Донеччині противники України провели мінометні обстріли українських позицій неподалік населених пунктів Широкине, Авдіївка, Майорськ, Зайцево та Орловське.

По опорному пункту сил АТО поблизу Широкиного бойовики також відкривали вогонь із самохідної артилерійської установки калібром 122 міліметри, танку, автоматичних гранатометів і стрілецької зброї.

На Луганщині бандформування чотири рази обстрілювали опорний пункт українських військових у районі міста Щастя зі стрілецької зброї, автоматичних гранатометів і зенітної установки.

Обстрілів населених пунктів у цей період не відбулося.

Разом із тим, із 20:00 до 21:00 українські підрозділи зафіксували прольоти трьох безпілотників противника. Один – неподалік Маріуполя, і два – на Луганщині.

Фото:  Микола Зорик