ОСТАННІ НОВИНИ

Дипломат Павлюк подякував Садовому й депутатам за те, що його терпіли і навчали

|

Депутати Львівської міської ради проголосували за припинення повноважень секретаря Львівської МР Василя Павлюка. Голосування відбувалося у таємному режимі, передає кореспондент Львівського порталу.

Варто зазначити, що розгляд питання про дострокове припинення повноважень В.Павлюка депутати розпочали після обіду. Перед оголошенням процедури голосування, міський голова Андрій Садовий пожартував, що у нього не підніметься рука, аби проголосувати і відпустити Павлюка виконувати дипломатичні функції.

Перед початком голосування, слово вирішив взяти й сам Василь Павлюк. У своєму короткому виступі він подякував колегам-депутатам та меру Садовому за довготривалу співпрацю.

«Дякую Андрію Івановичу за плідну співпрацю. Ми вісім років провели разом, я багато чого у вас навчився, дивлячись на вашу роботу. Бажаю вам успіхів у політичній кар’єрі», – побажав він Садовому.

Також В.Павлюк подякував депутатам, чиновникам і працівникам Львівської міської ради і попросив вибачення, якщо робив щось не так.

«У нас прекрасні люди і прекрасна влада у Львові», – такими словами завершив свій виступ В.Павлюк.

Присутні у сесійній залі депутати гучно поаплодували секретарю ЛМР та пішли на таємне голосування. Відтак, за дострокове складання повноважень голосувало 77 депутатів, хоч було роздано 90 бюлетенів. 71 депутат проголосував «за», один «проти» і п’ятеро – «утрималися».

Нагадаємо, депутат Львівської міської ради (водночас секретар ЛМР) свободівець Василь Павлюк склав повноваження секретаря ради у зв’язку із переходом на нове місце роботи. З 27 березня Василь Павлюк обійматиме посаду Генерального консула України в Любліні, що у Республіці Польща.

Фото: Львівський портал