ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові навчатимуть стоматологів надавати допомогу пацієнтам в умовах бойових дій

|

25 квітня у рамках 7 Східноєвропейської конференції з проблем стоматологічної імплантації на «Арені Львів» пройде симпозіум «Особливості надання стоматологічної допомоги та реабілітації пацієнтів з ураженнями щелепно-лицевої ділянки в умовах проведення бойових дій». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

У програмі заходу лекції та доповіді провідних стоматологів і військових лікарів України. За словами організаторів, зважаючи на сучасні реалії, симпозіум став найочікуванішим заходом, на який уже сьогодні зареєструвалась рекордна кількість учасників – понад 200.  Участь у заході безкоштовна. Захід розпочнеться о 10.00 год і триватиме продовж дня. Детальна програма симпозіуму тут

7 Східноєвропейська конференція з проблем стоматологічної імплантації вперше проходитиме на новій локації – стадіоні «Арена Львів» з 24 до 25 квітня і збере у 4-ьох залах провідних фахівців у сфері стоматології та імплантології. Під час проведення Конференції проходитиме виставка світових компаній-виробників стоматологічних матеріалів та обладнання, яка дасть можливість учасникам конференції максимально ефективно використати перерви між науковими лекціями.

7 Східноєвропейська конференція з проблем стоматологічної імплантації – унікальна можливість підвищити професійний рівень і чудово провести час із друзями та колегами у місті Лева.