ОСТАННІ НОВИНИ

Розпочато ремонт дороги Львів-Мукачеве (фото)

|

На шляхопроводі Львів-Мукачево сьогодні розпочали ремонт. Наразі дорожники здійснюють підготовчі роботи, зокрема встановлюють бордюри і облаштовують водовідведення. Про це розповів голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка, оглянувши перебіг ремонтних робіт, поінформували Львівському порталу у прес-службі ЛОДА.

Як уточнив керівник ОДА, шляхопровід Львів-Мукачево має протяжність44 кілометритериторією області. Цей відрізок буде повністю відремонтовано за кошти, виділені Кабінетом Міністрів України на дороги Карпатського Єврорегіону.

 

«Вартість вже розпочатих робіт становить 120 тисяч гривень. Загалом на цій ділянці ми повністю зробимо капітальний ремонт дорожнього полотна і облаштуємо велодоріжку, щоб можна було добратися до кільцевої дороги», – зазначив Олег Синютка.

Керівник області також додав, що в кінці травня планується повністю завершити цей відтинок роботи. «Зупинка дорожнього руху поки що не передбачається. Можливі лише певні незручності для учасників руху», – уточнив він.

Фото: ЛОДА