ОСТАННІ НОВИНИ

Де у Львові можна замовити лабораторні дослідження стічної води та повітря

|

Хімічна лабораторія КП «Адміністративно-технічне управління» пропонує підприємствам та організаціям надання послуг щодо проведення лабораторних аналізів стічних вод на вміст забруднюючих речовин, які скидаються у міську каналізаційну систему, а також вимірювання параметрів викидів забруднюючих речовин із стаціонарних джерел в атмосферне повітря, у тому числі від газоочисних установок. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Відповідно до атестації, лабораторія КП «Адміністративно-технічне управління» може провести повний хімічний аналіз стічних вод на вміст забруднюючих речовин за 20 показниками, норми яких передбачені Правилами приймання стічних вод підприємств у систему міської каналізації Львова, а також провести вимірювання забруднення атмосферного повітря викидами зі стаціонарних джерел за 21 показником.

«Наша хімлабораторія має необхідну атестацію на проведення такого роду досліджень та досвід працівників, які довгий час працюють у цій сфері. Послуги надаються на підставі укладеного договору. Усю детальну інформацію з приводу цього питання можна отримати, звернувшись до КП «Адміністративно-технічне управління» за тел. 244-34-71», – розповідає директор КП «Адміністративно-технічне управління» Тарас Вітик.