ОСТАННІ НОВИНИ

Міліція переходить на посилений режим роботи

|

На території Львівської області біля кожного храму, де проводитимуться Великодні богослужіння, чергуватимуть працівники міліції та представники громадських організацій, котрі також долучаться до охорони громадського порядку. Окрім того, весь особовий склад міліції Львівщини вже переведений на посилений варіант несення служби. Про це Львівському порталу повідомили у ВЗГ ГУ МВСУ у Львівській області.

«Основне, на що звертатимуть увагу правоохоронці – це попередження порушень громадського порядку під час великодніх свят. Біля кожного храму, а також у місцях скупчення людей у Львові та в області нестимуть службу спільні патрулі працівників міліції та громадських активістів. Також вдвічі збільшено кількість слідчо-оперативних груп для якнайшвидшого реагування на злочини та правопорушення», – розповів начальник Управління громадської безпеки ГУМВС України у Львівській області полковник міліції Андрій Гребенюк.

Найбільше занепокоєння правоохоронців, як завжди, викликає поведінка молоді в обливаний понеділок. Проте, враховуючи досвід попередніх років, працівники міліції спільно з громадськими активістами знають як боротись з найбільш активними «обливальниками».

«Міська влада, як і у минулому році, виділяє місце на площі Ринок спеціально для тих, хто хоче обливатись. Ми звертаємось у першу чергу до молоді: у центрі міста завжди багато старших людей та туристів, котрі, звичайно, шанують наші традиції, але обливати їх водою недоречно. Тому просимо обмежитись спеціально визначеними місцями для обливань і дивитись, кого обливаєте», – зазначив Андрій Гребенюк.

Загалом, понад 2500 правоохоронців Львівщини готові забезпечити громадський порядок у Львові та в області під час Великодніх свят і розраховують на підтримку та розуміння усіх громадян.
 

Ілюстрація Львівський портал