ОСТАННІ НОВИНИ

На «Світочі» намагаються втримати ціни на свою продукцію

|

Львівська кондитерська фабрика «Світоч» намагається втримати найнижчі ціни на свою продукцію у складний економічний час. Про це сьогодні повідомив директор з корпоративних питань компанії «Nestle» в Україні та Молдові Геннадій Радченко під час прес-туру журналістів на фабрику, передає кореспондент Львівського порталу.

Г.Радченко розповів, що компанія «Nestle» з 2008 року започаткувала програму переходу на вітчизняну сировину й упаковку, аби не залежати від валютних коливань. Це у свою чергу дозволило втримати на одному рівні ціни на певну продукцію. Однак, все ж деяка продукція минулого року таки зросла у ціні на 20-60%.

«Ми намагаємося не підвищувати ціни на свою продукцію, бо розуміємо, що платоспроможність населення не зростає. Тому ми частково перейшли на вітчизняну продукцію, щоб не залежати від валютних коливань. До прикладу, вафлі «Артек» повністю виготовляються з вітчизняної сировини, за винятком невеличкої кількості какао в складі. А ось продукція, яка має великий вміст какао, що не вирощується в Україні, на 60% залежить від валюти. Тому деякі позиції у нас зросли в ціні від 20% до 60%. Але при цьому у нас ціни все одно залишаються найнижчими», – розповів Геннадій Радченко.

Він також наголосив, попри те, що ціни від «Світоч» залишаються найнижчими на ринку, компанія намагається робити продукцію якісною. «Ми завжди шукаємо баланс між якістю та ціною, бо розуміємо, що від якості продукції залежить здоров’я людини», – додав він.

Варто також зазначити, що сьогодні, 7 квітня, компанія «Nestle» підтримала Всесвітній день здоров’я, присвячений безпеці харчових продуктів, в рамках якого журналістам провели прес-тур по фабриці. У компанії наголошують, що якість та безпека продуктів харчування є їхнім головним пріоритетом. Уся продукція та послуги відповідають не лише міжнародним стандартам групи ISO, але й українським законодавчим нормам та проходить щорічну зовнішню оцінку незалежними сертифікаційними органами для підтвердження відповідності цим стандартам.

 

 Фото: Львівський портал