ОСТАННІ НОВИНИ

Школярів запрошують провести великодні канікули в Музеї Леопольда Левицького

|

8 та 9 квітня Музей Леопольда Левицького, що на вулиці Устияновича, 10, кв.1, запрошує дітей на інтерактивний проект «Великодні канікули в музеї». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

«Пропонуємо дітям у цікавій, інтерактивній формі ознайомитися з творчістю одного з найвідоміших українських графіків в експозиції колишньої оселі-майстерні митця. Діти візьмуть участь у майстер-класах із виготовлення авторських великодніх листівок з готових кліше та за власним ескізом на друкарському пресі митця, а також створюватимуть великодні яйця в різних техніках», – зазначають організатори.

Заняття проводяться в Музеї Леопольда Левицького за обов’язковим попереднім замовленням. Початок о 12.00 та о 14.00 годині.

Програма проекту:

середа, 8 квітня

12. 00 – Тематична екскурсія „В гостях у Леопольда Левицького”. Майстер-клас: Виготовлення великодньої листівки в техніці високого друку (лінорит) (за авторським кліше художника Андрія Майовця).

14. 00 – Майстер-клас: Виготовлення великоднього яйця в техніці декупаж.

четвер, 9 квітня

12.00 – Інтерактивна гра „Види образотворчого мистецтва” (на прикладі творів Леопольда Левицького). Майстер-клас: Виготовлення великодньої листівки в техніці гравюра на картоні (за мотивами графічних творів Леопольда Левицького).

14. 00 – Майстер-клас: Виготовлення писанки-мотанки.

Вартість занять:

І заняття (о 12.00) – 15 гривень

ІІ заняття (о 14.00) – 25 гривень

Адреса музею: м. Львів, вул. М. Устияновича, 10/кв.1 (біля Собору Святого Юра)

Контакти для запису: тел.: 099-269-12-22; 067-145-19-42, e-mail: [email protected], www.facebook.com/page/Музей-Леопольда-Левицького 

Фото: www.karpaty.info