ОСТАННІ НОВИНИ

При будівництві вулиці Княгині Ольги вкрали шар асфальту?

|

У Франківському районі киплять ремонтні роботи на вулиці Перемиській та Княгині Ольги. За попередніми даними фахівців, які ведуть роботи на Княгині Ольги, при будівництві цієї вулиці так і не був покладений верхній шар асфальту. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Як поінформували у Франківській районній адміністрації, ремонтні роботи виконує підрядна організація ШРБУ-65.

За словами заступника голови Франківської районної адміністрації Ореста Тимчишина, на вул. Княгині Ольги роботи тривають на ділянці від вул. Наукової до вул. Трускавецької.

«Зараз працівники підрядної організації «ШРБУ-65» будують там дощову каналізацію. Схоже на те, що при будівництві цієї вулиці так і не був покладений верхній шар асфальту. Ремонт цієї вулиці допоможе розвантажити вул. Наукову, вул. Тролейбусну, Стрийську. Ремонтники стелять нове асфальтне покриття на всій ділянці дороги площею близько 6 тис. м.кв. Роботи планують закінчити у травні», – розповів Орест Тимчишин.

Також готують до ремонту вул. Перемиську. Зокрема, розпочали демонтовувати бордюри. Ремонт триватиме близько одного місяця. Планується, що тротуари та проїзна частина будуть відновлені у плитці.

Загалом, для проведення капітального та поточного ремонту доріг, тротуарів та дворів у Франківському районі Львова у міському бюджеті передбачено близько 13 млн грн.

Ілюстрація: Львівський портал