ОСТАННІ НОВИНИ

Ситуація в зоні АТО дещо загострилася – штаб

|

Упродовж вчорашнього вечора, з 18 години і до опівночі, ситуація в зоні АТО дещо загострилася. Противник не лише продовжував збройні провокації із використанням стрілецької зброї, а й застосовував артилерію, яка згідно з домовленостями мала бути відведена від лінії розмежування. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі штабу АТО.

Найбільша активність противника і надалі зберігалася поблизу Донецька. Тут бойовики із 122-міліметрової артилерії обстріляли Авдіївку. А потім по цьому ж місту злочинці відкрили вогонь з танку. Крім того, під вогонь з мінометів, гранатометів і стрілецької зброї потрапили Піски, Опитне та знову ж таки Авдіївка.

На Луганщині о 22.00 поблизу селища Кримське відбулось бойове зіткнення з противником. Потім ворог відійшов. Також о 23.00 із 120-міліметрового міномету російсько-терористичні угруповання вели вогонь по українських позиціях в районі селища Нижнє.

Поблизу Маріуполя із 120 міліметрового міномету бандити обстріляли українські позиції на південно-східній околиці Бердянського. Мінометного обстрілу зазнали позиції сил АТО на південно-західній околиці селища Широкине.

Загалом, за даними штабу, з 18 години до опівночі противник 14 разів порушив режим тиші.