ОСТАННІ НОВИНИ

Визначився кращий спортсмен Львівщини у березні

|

Найкращим спортсменом Львівщини у березні 2015 року визнано заслуженого  майстра спорту Маркіяна Івашко. Такого визнання уславлений львівський олімпієць Маркіян Івашко здобув, завдяки яскравій перемозі у грецькому містечку Марафон на Ґран-Прі Європи зі стрільби з лука.

Про це Львівському порталу повідомила прес-служба Львівської ОДА.

У змаганнях узяли участь 294 кращих спортсмени континенту (189 чоловіків і 105 жінок), які представляли команди з 37-ми країн Європи. Вдалий виступ лучників дозволяв ще й здобути або добрати омріяні ліцензії на І Європейські ігри 2015 року в Баку.

За результатами особистих змагань на престижному європейському спортивному форумі кращим серед українських лучників став львів’янин Маркіян Івашко (Львівська школа вищої спортивної майстерності “Динамо”/Україна). У фінальній сутичці з представником збірної команди Італії Давідом Пасквалюччі в остатній серії з максимальним влучанням 30 очок із “30” Львів зумів довести перебіг фіналу до перестрілки. У перестрілці Маркіян Івашко максимальним влучанням “10” на “7” здобув упевнену перемогу та став переможцем Ґран-прі Європи 2015-го року.

Незабаром найкращого спортсмена Львівщини та його тренера Олександра Несена вітатимуть з черговим визнанням.

Рішення про визнання М.Івашка найкращим спортсменом березня прийнято за підсумками традиційного голосування членів виконкому відділення Національного Олімпійського комітету у Львівській області та членів колегії управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації.