ОСТАННІ НОВИНИ

У Стрию з’явився парк імені Небесної сотні

|

У четвер, 1 квітня, у місті Стрий висадили саджанці дубів та ялин. Парк, що знаходитиметься по вул. Коссака, носитиме назву «Пам’яті Героїв Небесної сотні». Участь у створенні нового парку взяли студенти, викладачі ВПУ №35 за ініціативи Стрийської міської організації партії «УДАР», спільно з ОСББ «Юлія», ГО «Справедливість». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі «УДАРу».

Активісти впорядкували територію навколо парку, прибрали сміття та висадили кілька десятків саджанців молодих дерев. До даного заходу долучилися, також, вихованці місцевої секції з боксу, депутати Стрийської міської ради, місцеві підприємці та небайдужі стрияни. Також, допомагав стриянам прикрасити своє місто переможець проекту «Битва хорів», учасник «Голосу країни», переможець міжнародних пісенних конкурсів співак Ростислав Кушина. Саджанці активістам надало ДП «Стрийський лісгосп».

«Ми вирішили таким чином прикрасити наше місто, зробити його охайнішим, зеленішим та привітнішим, переконаний, що якщо кожен з нас намагатиметься зробити свою вулицю, район, місто чистішими та зеленішими, зміниться уся країна», – підкреслив організатор акції, голова Стрийського УДАРу Ростислав Ленів.