ОСТАННІ НОВИНИ

На директора «Укрспирту» претендують двоє

|

30 березня Конкурсна комісія з відбору керівника ДП «Укспирт»  визначила і оголосила імена переможців на заміщення вакантної посади директора держпідприємства  спиртової та лікеро-горілчаної промисловості. Про це інформує прес-служба Мінагрополітики, передає кореспондент Львівського порталу.

У конкурсі брало участь 27 претендентів, 20 з яких пройшли до етапу співбесід та презентацій конкурсних пропозицій. Після голосування на фінальному етапі, комісія обрала двох переможців – Гаркаву Ніну Миколаївну та Далибожик Анатолія Мироновича.

Кандидатів обирали дуже уважно, ретельно вивчаючи їх пропозиції.

«Ми предметно і досить жваво обговорювали кожного претендента. Розпитували про стратегію розвитку підприємства, яким чином подолати кризу та корупцію в спиртовій галузі, запустити непрацюючі заводи та технічно переоснастити діючі. Особливу увагу звертали на забезпечення контролю на цих підприємствах, розширення асортименту продукції, можливості виходу на зовнішні ринки. Ми сподіваємося, що наш вибір буде правильним та бажаємо кандидатам успіхів», — зазначив голова конкурсної комісії, перший заступник Міністра аграрної політики та продовольства України Ярослав Краснопольський.

Протягом наступних 10 днів Комітет з призначення керівників особливо важливих для економіки підприємств розгляне кандидатури переможців та оприлюднить свої висновки.

Нагадаємо, що конкурс на заміщення посади директора ДП «Укрспирт» оголосили 28 січня 2015 року. До складу конкурсної комісії увійшли представники відомої  аудиторської компанії «Deloitte», потужних рекрутингових та консалтингових компаній «Pedersen & Partners», Школа HRM, «Jansen Capital Management».

Ілюстрація: slovovolyni.com