ОСТАННІ НОВИНИ

Дороги до пунктів пропуску у Старосамбірському, Сокальському і Жовківському районах планують ремонтувати за польський кредит

|

100 мільйонів з польського кредиту можливо скерувати на Львівщину. Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк підтримує пропозицію Львівської обласної державної адміністрації про виділення кредиту, який планується отримати у рамках міжурядової угоди між Україною та Польщею, на капітальний ремонт під’їзних доріг до пунктів пропуску на території Львівської області. Про це повідомив голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка за результатами зустрічі з прем’єр-міністром України. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОДА.

Нагадаємо, що мова йде про 100 мільйонів євро кредиту, про який йдеться у міжурядовій угоді між Україною та Польщею, яку обговорювали прем`єр-міністри обох держав, за підтримки посла України в Польщі Андрія Дещиці та воєводи Підкарпатського воєводства Польщі. Львівська ОДА планує ремонтувати дороги до пунктів пропуску у Старосамбірському, Сокальському і Жовківському районах.

Ілюстрація Львівський портал