ОСТАННІ НОВИНИ

Батько хлопчика вже сумнівається, що дитину побили через тризуб

|

Батько побитого у центрі Львова хлопчика, в якого на одязі був зображений тризуб, просить громадськість не пов’язувати напад на його сина власне з тим, що він мав національний символ. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив батько хлопчика Андрій Хавунка, передає кореспондент Львівського порталу.

За словами А. Хавунки, він вдячний, що люди підтримують йогу сім’ю у цій ситуації.

Однак, чоловік зазначив, що з’ясувались нові деталі побиття, відтак він не є категоричним з приводу проросійських кривдників його дитини.

«Хочу всіх повідомити, що в ході слідства вияснились нові деталі в справі про мого неповнолітнього сина. Відразу ж повідомляю, що все не так однозначно, як було зазначено після першого допиту мого сина. З великою повагою всіх прошу відкинути національну складову цієї справи. У всіх повідомленнях у ЗМІ акцент ставиться на побитті через тризуб, а я говорив, що можливо, але й не наполягав на цьому. Отже, прошу не створювати нездорового ажіотажу. Слідство ведеться… Прошу з розумінням і повагою ставитись до наших побратимів зі Сходу. Слава Україні!», – написав він.

Як повідомлялось раніше, у центрі Львова російськомовні молодики побили 13-річного хлопця через тризуб на одязі. З відповідним зверненням до правоохоронців звернувся батько побитого. За побиття дитини у центрі Львова відкрито кримінальне провадження та призначено експертизу.