ОСТАННІ НОВИНИ

Українсько-польський кордон перетнули 11 учасників «Забігу миру»

|

Учора прикордонники Львівського загону у міжнародному автомобільному пункті пропуску «Грушів» оформили 11 учасників «Забігу миру». Унікальний проект «Забіг Миру» організували громадські діячі спільно з марафонським клубом «Тарас Бульба» та Міжнародним благодійним фондом «Україно! Я за тебе!». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівського прикордонного загону.

Метою даного проекту є подяка населенню всіх країн Європи за підтримку України в її європейському виборі та проведення молитви за мир в Україні та світі. Окрім цього, під час відвідування учасниками пробігу даних країн планується передавати членам парламентів цих країн подяки за ратифікацію «Угоди про Асоціацію між Україною та ЄС».

 

У рамках реалізації даного проекту передбачається здійснити у два етапи найдовших у  світі забіг без зупинок довжиною орієнтовно 18 тисяч кілометрів від Києва по 42 столицям Європи. Даний Забіг буде зареєстрований в Книзі рекордів Гіннеса, як найдовший безперервний забіг здійснений групою людей.

Нагадаємо, що забіг розпочався 21 березня 2015 року на Майдані Незалежності в день підписання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС.

Фото: Львівський прикордонний загін