ОСТАННІ НОВИНИ

Правоохоронці проводять експертизу у справі про побиття хлопчика з тризубом на светрі

|

За побиття дитини у центрі Львова відкрито кримінальне провадження та призначено експертизу. Про це в коментарі Львівському порталу повідомила речниця міліції Львівщини Світлана Добровольська.

У міліції розповіли, що звернення стосовно побиття дитини у центрі Львова зареєстровано вчора.

«Дійсно факт звернення про побиття дитини у центрі Львова зареєстровано. До нас звернувся 48-річний батько потерпілого, який повідомив, що невідомі особи у стані алкогольного сп’яніння нанесли тілесних ушкоджень його 13-річному сину», – повідомила вона.

Правоохоронці наразі не коментують побиття через національну символіку на одязі та розслідують справу, за фактом умисних легких тілесних ушкоджень.

«Було призначено експертизу. Відкрито кримінальне провадження за 1 частиною 125 статті ККУ. Правоохоронці проводять заходи, аби встановити особи зловмисників та з’ясувати усі обставини інциденту», – повідомила Світлана Добровольська.

Як відомо, санкція статті карається штрафом до п`ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк до двохсот годин, або виправними роботами на строк до одного року.