ОСТАННІ НОВИНИ

У центрі Львова російськомовні молодики побили 13-річного хлопця через тризуб на одязі

|

Учора у центрі Львова четверо російськомовних молодиків у чорних спортивних костюмах затягли у браму 13-річного хлопця, який був одягнений у светр з великим тризубом, і там побили. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив батько постраждалого хлопця Андрій Хавунка, передає кореспондент Львівського порталу.

Як зазначив Андрій Хавунка, чоловіки прикрили свої обличчя шарфами. Вони без попередження вхопили хлопця і затягли у браму по вул Гнатюка,12, що неподалік обласного МВС. «Мій син Устим був одягнений у светр з великим тризубом. З запитанням «Чьо, патріот?» один з них схопив Устима за барки і кинув на землю. Потім двоє почали бити по ребрах кулаками (милосердні, ногами не копали). Малий хвилин п’ять кричав, потім зрозумів, що толку ніякого. Дивно, хвилини певне за дві як перестав кричати, зайшли якісь чоловіки і нападники втекли», – написав батько постраждалого.

Андрій Хавунка також повідомив, що заяву щодо побиття малолітнього він подав до міліції одразу ж. Пізніше він написав, що кривдниками є молодики віком 16-17 років, вони були п’яні.