ОСТАННІ НОВИНИ

«Будуємо Україну разом!». Донеччани приїжджають у Львів відновлювати згоріле помешкання сихівчанки

|

З 30 березня до 4 квітня 2015 р. – у Львові буде відбуватись будівельно-просвітницький табір «Будуємо Україну разом!», який організовує Львівська освітня фундація. Про це Львівському порталу повідомили активісти руху.

«Будуємо Україну разом!» – це волонтерський табір, метою якого є допомагати українцям, котрі  потрапили  в скруту і не можуть самостійно вирішити свої проблеми.

Цього разу нашої допомоги потребує пані Наталія. Мешканка Сихова, у якої нещодавно згоріла квартира. Півдесятка жителів Краматорська (Донецька обл.) зголосились допомогти їй відновити її квартиру.

Впродовж декількох останніх років сама п.Наталя брала участь у різноманітних проектах, спрямованих на допомогу знедоленим. Вона долучалась до створення «Соціального готелю», який допомагає дітям позбавлених батьківського піклування, допомагала у Родинному домі «Покрова» і далі залишається активною та небайдужою.

Тож коли стало відомо про біду, яка спіткала молоду дівчину, волонтери табору «Будуємо Україну разом!» охоче зголосились їй допомогти.

 

Проект «Будуємо Україну разом!»  розпочався у вересні 2014 року. Тоді близько ста волонтерів з західної України допомагали мешканцям Краматорська відновлювати помешкання зруйновані війною на Донеччині

Сьогодні молодь Краматорська вирішила допомогти львів’янам і не гаслами, а справами довести, що Схід і Захід разом.