ОСТАННІ НОВИНИ

Як самостійно отримати посилку в будь-який час

|

У Львівській області у відділеннях  ПриватБанку вже працює 38 поштоматів і у найближчий час їх кількість буде зростати. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі банку.

Переглянути, де знаходиться найближчий поштомат та дізнатись адресу можна на інтерактивній карті. Для цього необхідно визначити район або місто –  “поштомати”.

Поштомат – це автоматичний поштовий термінал самообслуговування, у якому клієнт може в зручний для нього час самостійно отримувати посилки. Відправник зазначає в декларації адресу поштомата. Коли посилку доставлено в поштомат, одержувач бачить SMS-повідомлення, після чого може забрати відправлення, підтвердивши свою особу через термінал самообслуговування за допомогою платіжної картки ПриватБанку або ввівши номер телефону на сенсорному екрані. Поштомат відкриє відповідну скриньку, з якої одержувач зможе забрати свою посилку.

«Поштомати у відділеннях ПриватБанку  працюють у режимі самообслуговування без черг і перерв, – розповів керівник напрямку «Споживче кредитування» Західного ГРУ ПриватБанку Петро Талоха. – Унікальна технологія логістики та використання банківського термінала та платіжної картки дозволяє повною мірою гарантувати безпеку отримання посилки».

Як зазначають у банку, до кінця 2015 року мережа поштоматів ПриватБанку зросте втричі та стане найбільшою не лише в Україні, але й у Східній Європі. Незабаром у відділеннях банку будуть працювати понад 1 300 автоматичних точок отримання посилок, до того ж не лише у великих містах, але й у віддалених населених пунктах і районних центрах. У банку впевнені, що поштомати стануть не тільки чудовим додатковим сервісом для клієнтів, але й допоможуть поштовим службам оптимізувати свої витрати та залучити нових клієнтів.

Ілюстрація ТСН