ОСТАННІ НОВИНИ

Червоний Хрест закликає жителів Львівщини приєднатися до благодійної акції «Допоможи нужденним»

|

Впродовж квітня на Львівщині проходитиме всеукраїнська благодійна акція місячник Червоного Хреста під гаслом «Допоможи нужденним». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОДА.

За словами голови Львівської обласної організації Товариства Червоного Хреста Валентина Анісімовича, основною метою даної акції є збір коштів, натуральної продукції, медикаментів для підтримки одиноких пристарілих, а також вимушених переселенців зі Сходу України.

«Організація Червоного Хреста завжди була небайдужою до будь – яких проблем, які виникали у людей, котрі потрапляли у дуже складні обставини»,- сказав  Валентин Анісімович.

Окрім того, голова обласної організації  розповів, що Червоний Хрест постійно опікується військовими, що знаходяться у  Військово – медичному клінічному центрі Західного регіону.

Нагадаємо, що Товариство Червоного Хреста є добровільною міжнародною організацією, діяльність якої грунтується на Женевських конвенціях. Організація існує виключно за рахунок членських внесків та пожертвувань від юридичних та фізичних осіб.