ОСТАННІ НОВИНИ

Бойовики посилили обстріл Луганщини

|

Бойова агресія бойовиків проти контрольованої Україною території Луганщини знову зростає. Про це на своєму сайті повідомляє у середу глава Луганської ОДА Геннадій Москаль, інформує кореспондент Львівського порталу.

Він зазначає, що протягом минулої ночі обстріли, перестрілки та бойові зіткнення зафіксовані в кількох напрямках області.

У Станиці Луганській бойовики періодично відкривали вогонь із автоматів та кулеметів по позиціях українських військових, які розташовані в мікрорайонах Стара та Нова Кондрашівка.

На околицях Кримського за вечір вівторка та минулу ніч неодноразово виникали бойові зіткнення між нашими силовиками й так званими «казаками», що засіли в Сокільниках. Околиці Троїцького (Попаснянський район), де розташовані опорні пункти українських військових, були обстріляні з мінометів.

Крім того, вибухи мін і артилерійських снарядів чулися на автодорозі Бахмутка поблизу 29-го блокпосту, а відлуння артилерійської канонади долинало аж до Попасної. У всіх випадках ніхто з мирних мешканців не постраждав, руйнувань інфраструктури не зафіксовано, зазначають в ОДА.

Інформації про поранених чи загиблих українських військових не надходило.

Стали відомі подробиці диверсійного акту у вівторок у Міловому (за 200 кілометрів від лінії розмежування вогню на кордоні з Російською Федерацією).

Як показала експертиза, пересувна радіолокаційна станція протиповітряних сил України була пошкоджена не обстрілами з ручного протитанкового гранатомета, а внаслідок підриву закладеної під військову вантажівку вибухівки. Диверсантів виявити поки що не вдалося, зазначає Москаль.

Фото:provolyn.com