ОСТАННІ НОВИНИ

На Рівненському полігоні триває вишкіл мобілізованих

|

На Рівненському загальновійськовому полігоні триває активна фаза підготовки  мобілізованих за некваліфікованими військовими спеціальностями. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі оперативного командування «Північ».

Протягом тижня з військовослужбовцями проведено комплекс занять з військових дисциплін спрямований на досконале освоєння некваліфікованих спеціальностей, якісну підготовку особового складу до виконання бойових завдань.

Поряд з вогневою, тактичною та спеціальною підготовкою значну частину навчального процесу займають лекції з військово-цивільних відносин, воєнно-ідеологічної, правової підготовки та міжнародного гуманітарного права. Невід`ємною складовою розпорядку дня на полігоні є роз’яснення бійцям змін законодавства у воєнній сфері тощо.

За словами старшого офіцера управління бойової підготовки оперативного командування «Північ» Петра Василюка, протягом минулого тижня плани підготовки навчальних підрозділів виконані у повному обсязі. Кожен мобілізований по вправлявся у оволодінні штатною зброєю та військовою технікою і суттєво поглибив свій багаж знань від командирів, які мають досвід безпосередньої участі у бойових діях на Сході України.