ОСТАННІ НОВИНИ

Терористів на Донбасі навчають арабські інструктори

|

За оперативною інформацією, на тренувальних базах бойовиків в тимчасово окупованих районах Донецької та Луганської областей, разом з кадровими офіцерами та інструкторами ФСБ та ГРУ ГШ ЗС РФ, з`явилися арабські інструктори. Про це на своїй сторінці у соціальні мережі Facebook повідомив радник глави МВС Зорян Шкіряк, передає кореспондент Львівського порталу.

«Люди відповідної зовнішності прибули з перекладачами. Попередньо, це можуть бути представники ісламських радикальних терористичних угрупувань з Близького Сходу та Африки. Саме такі угрупування та їхню терористичну діяльність, неофіційно, але активно фінансує і підтримує путінський режим.

Не виключено, що на запрошення Кремля, ці арабські “інструктори” прибули в Україну, щоб поділитися з російськими бойовиками на Донбасі злочинним “досвідом” терористично-диверсійної діяльності. З огляду на останні події та тотальні атаки ворога з усіх видів зброї на всіх напрямках лінії фронту, про реальне перемир`я та припинення вогню, в найближчій перспективі, не йдеться”, – написав Шкіряк. 

Фото: test.lada.fm