ОСТАННІ НОВИНИ

Терористи повертають на передову «Гради» (мапа)

|

Обстановка у зоні АТО залишається неспокійною на всіх напрямках. Окрім масованого застосування стрілецької зброї, щільного гранатометного  і мінометного вогню, вчора наші позиції п’ять разів були обстріляні з танків, і двічі  – з артилерії. Також зафіксовано 2 випадки ведення артилерійського вогню безпосередньо по м. Авдіївка. Такі факти оприлюднив сьогодні на традиційному щоденному брифінгу речник штабу Антитерористичної операції  полковник Андрій Лисенко, інформує кореспондент Львівського порталу.

Особливу активність ворог проявляє у Широкиному, в районі Донецького аеропорту (йдеться, перш за все, про сел. Піски та м. Авдіївку) та поблизу Бахмутської траси.

 

Вже сьогодні вночі зафіксовано 3 випадки кричущого порушення режиму тиші з боку противника. По наших позиціях в районі с. Оріхове, що на Бахмутській трасі був випущений повний залп з РСЗВ «Град». Поблизу с. Сокільники, у цьому ж районі відбулося бойове зіткнення українських військових з ворогом. Атаку відбито. Також під мінометний вогонь бойовиків потрапили наші частини в Широкиному.

За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих серед українських військовослужбовців немає, 6 – було поранено.