Бойовики з «Градів» обстріляли селище Орехово

|

У зоні АТО продовжується бойове протистояння російсько-терористичних угруповань з українськими військовими. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі АТО. 

Так, цієї ночі, з 20 вечора до 5 години ранку противник на усіх напрямках обстрілював позиції українських військ. 

О 22.05 по селищу Піски бойовики били зі 120-міліметрового міномету, а о 23.30 та близько першої години ночі завдали вогневих ударів з танку по Опитному, що на Донецькому напрямку. 

На Луганщині, о 1.15 ночі, грубо порушивши мирні домовленості, та явно демонструючи присутність реактивних систем залпового вогню, ворог з «Градів» обстріляв селище Орехово. «А близько третьої години ночі, в районі селища Сокільники піхота противника із використанням стрілецької зброї вступила у вогневий контакт з нашими військовими. Напад успішно відбитий», – зазначили в прес-центрі відомства.

На Маріупольському напрямку, близько 20 години противник також невдало намагався штурмувати українські позиції поблизу селища Широкине. Також, за ніч цей населений пункт двічі був обстріляний із 120-міліметрових мінометів та стрілецької зброї. 

Поблизу Артемівська, під вогонь зі стрілецької зброї двічі потрапили селища Ленінське і Шуми. 

Загалом, з 20 години до опівночі ворог 12 разів застосував зброю, ще п’ять випадків порушення режиму тиші зафіксовано з опівночі до п’ятої ранку.

Фото: МОУ