ОСТАННІ НОВИНИ

Торгівці з «Санта-Барбари» дотисли Садового

|

Львівська міська рада погодила виділення земельної ділянки біля поліклініки на проспекті Червоної Калини – вулиці М.Скрипника товариству з обмеженою відповідальністю «Сихівська народна торгівля». Для цього депутатам довелося внести зміни до своєї ухвали від 29 січня 2015 року, повідомляє кореспондент Львівського порталу.

В ухвалі міська рада замінила ЛКП «Муніципальна дружина» на ТзОВ «Сихівська народна торгівля», як того тривалий час добивалися підприємці з ринку «Санта-Барбара».

Нагадаємо, торгівці майже рік воюють з міською владою через ідею перенесення ринку, у зв’язку з будівництвом трамвайної колії на «Сихів». Спочатку підприємці добивалися виділення адекватної альтернативної ділянки, де вони могли б без проблем перенести свою торгівлю. Тривалий час працівники ринку вимагали землю біля поліклініки – на перехресті Червоної Калини – вулиці М.Скрипника.

Міська влада відмовлялася виділяти землю біля поліклініки, аргументуючи це тим, що там проходять інженерні мережі. Через деякий час чиновники погодилися на цей варіант, але з умовою, що землю отримає ЛКП «Муніципальна дружина», яке у майбутньому просто укладе з підприємцями договір оренди. Торгівці запротестували і проти цього, побоюючись, що договір укладуть з іншими підприємцями.

У свою чергу міський голова Андрій Садовий заявляв, що його хвилює той факт, що до сьогодні громада не дізналася, хто є засновником ТзОВ «Сихівська народна торгівля». Мер міста висловив припущення, що за простими людьми можуть ховатися багатії. 

Ілюстрація zik.ua