ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян труять викидами з асфальтного заводу?

|

Львів’яни стурбовані забрудненням атмосферного повітря викидами від виробництва асфальту по вулиці Навроцького, 4. Із запитом про необхідність проведення екологічної експертизи діяльності підприємства, яке виробляє за цієї адресою асфальт, на сьогоднішній сесії ЛМР виступив депутат Володимир Гірняк. Про це інформує кореспондент Львівського порталу із сесійної зали.

За словами В.Гірняка з приводу цієї проблеми до міської ради Львова звернувся народний депутат Роман Мацола. Нардеп також застерігає про забруднення матеріалами та відходами виробництва довколишніх територій, а також земельної ділянки, на якій знаходиться виробниче устаткування.

У зв’язку з цим, Володимир Гірняк закликав міського голову Львова Андрія Садового доручити проведення перевірки щодо законності діяльності асфальтного заводу. Також депутат пропонує провести державну екологічну експертизу діючих об’єктів підприємства. Крім цього, В.Гірняк просить створити при виконавчому комітеті спеціальну комісію, яка б дослідила цю проблему.

Ілюстрація ngs24.ru