ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові пройшла зустріч керівників прикордонних відомств України та Польщі

|

Сьогодні у Львові відбулася зустріч керівників прикордонних відомств України та Польщі Віктора Назаренка та Домініка Трача, під час якої вони обговорили питання співпраці на спільній ділянці кордону. Про це передає кореспондент Львівського порталу.

Результатом цієї зустрічі стало підписання головами обох служб Плану розвитку співробітництва між Державною прикордонною службою України і Прикордонною вартою Республіки Польща на 2015-2016 роки. Основним напрямком взаємодії на найближче майбутнє стане поглиблення співпраці щодо спільної охорони кордону, обміну інформацією, співпраці оперативних органів та протидії корупції.

 

«Ця зустріч була дуже важливою та результативною. Ми обговорили питання нашої співпраці, яка відбувалася протягом останніх двох років, обговорили питання удосконалення подальшої співпраці щодо охорони кордону, питання покращення взаємодії у пунктах пропуску, організації наших оперативних підрозділів, тощо. Наші відомства зійшлися на думці, що наша співпраця оцінюється дуже позитивно», – зазначив В.Назаренко.

 

Фото: Віталій Грабар