ОСТАННІ НОВИНИ

Україна повинна відмовитися від використання застарілої зброї - Яценюк

|

Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк, перебуваючи сьогодні з робочим візитом на Яворівському полігоні, заявив, що в Україні є багато нової зброї, і вже минули ті часи, коли армію забезпечували зброєю на кшталт пістолетів Макарова. Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу.

«Ми повинні озброюватись сучасною зброєю», – наголосив А.Яценюк.  

За його словами, Нацгвардія вже почала купувати нові БТРи і важку техніку. «Новий міністр оборони, якого я знаю, поважаю і вважаю сильним керівником, зараз невідкладно зайнявся переозброєнням та оснащенням збройних сил України. Проте важливою є не тільки техніка, а й навчання. Саме тому, цей навчальний центр повинен стати основою для навчання й підготовки ЗСУ» – заявив А.Яценюк.

Прем’єр-міністр пообіцяв, що уряд забезпечить Яворівський полігон необхідним фінансуванням. «Для розвитку центру необхідне додаткове фінансування. Треба профінансувати гуртожиток, а також медичне забезпечення. Завтра в уряді ми це приймемо і до кінця року кошти надійдуть. Окрім того, НАТО відкрило чотири трастові фонди, частина коштів з яких повинна прийти сюди, на цей полігон», – наголосив прем’єр. 

Фото: oane.ws 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *